noise cancelling koptelefoon SonyWe zijn er! Na weken van zwoegen aan het ontwerp en de technische opzet van de website (en met heel wat hulp van mijn neef!) is NetFM eindelijk klaar! OEF!

Vanaf nu kunnen we dus starten aan het leuke werk: het bouwen van dé ultieme website over noise cancelling headphones in heel België. Reviews; kooptips; nieuwe releases, videos en fotoreeksen: wij gaan het allemaal doen hier op onze site.

In het begin zal het allemaal wel nog een beetje “leeg” zijn. Bare with me. Ik probeer niet zomaar wat domme inhoud op het web te gooien maar echt meerwaarde te leveren door écht te gaan testen en proberen. Veel opzoekingswerk, veel reviews bekijken en lezen en vooral veel ervaring opdoen.

Mijn eerste pagina is alvast klaar, en die kan je dus al bezoeken. Op deze pagina over de beste noise calling koptelefoons heb ik alvast mijn algemene koopgids gepubliceerd. Natuurlijk ga ik nog dieper in op merken, types én op noise cancelling oordopjes. Die komen eraan; maar daar moeten jullie dus nog even op wachten! 🙂

Next Article