Beste prijs-kwaliteit
Klipsch
€77,48
Meer info

Muziek luisteren tijdens het hardlopen of een online workout les volgen met oordopjes? Sport oordopjes zijn speciaal gemaakt voor tijdens het sporten. Ze zitten stevig in je oren en ze verschuiven niet wanneer jij intensief aan het bewegen bent. Met jouw favoriete afspeellijst in je oren ben je nóg gemotiveerder om een extra kilometer hard te lopen of om een paar oefeningen extra te doen.

Bestand tegen vocht en zweet

Goede sport oordopjes kunnen tegen vocht en zweet. Het is dan dus geen probleem als je het erg warm hebt gekregen van het sporten of als je hardloopt in de regen. Hoe je erachter komt of oordopjes geschikt zijn? De IP certificering, bestaande uit twee cijfers, laat zien hoe waterdicht de oordoppen zijn. Van de twee cijfers geeft het laatste de waterdichtheid weer. Hoe hoger dit cijfer is, hoe beter de oordoppen tegen water kunnen. Voor het sporten is een IP certificering van ten minste IPX4 aan te raden.

Beste sport oordopjes

De drie beste sport oordopjes werken met bluetooth. Je wilt comfortabele oordopjes voor tijdens het sporten waarbij er geen kabel in de weg zit. Sport oordopjes verbind je gemakkelijk met je telefoon via een bluetooth verbinding. Zo zet je eenvoudig een motiverende afspeellijst aan en heb je geen last van een snoer.

1. Rolfstone Nova Sport met touch control

De Rolfstone Nova Sport oordoppen passen altijd perfect. De oordopjes hebben een siliconen wingtip aan de bovenkant en komen met eartips in drie verschillende maten. Je kiest de juiste maat voor jou en zo ben je ervan verzekerd dat de oordoppen altijd goed blijven zitten. De oordopjes zijn extra comfortabel dankzij het lage gewicht. Met slechts 4,5 gram per stuk kun je de oordoppen voor lange tijd dragen zonder er last van te krijgen.

Beschikbaar bij deze verkopers

Deze oordoppen van Rolfstone komen in een oplaadcase, waarmee je ze gemakkelijk onderweg oplaadt. De oordoppen zelf hebben voldoende accu om 5 uur lang muziek mee te luisteren. Met de oplaadcase laad je ze onderweg tot vier keer opnieuw op, waardoor je er in totaal 20 uur mee naar je favoriete afspeellijst of podcast luistert. De oplaadcase zelf laad je vervolgens op met een kabel, zodat je oordopjes er weer 20 uur tegenaan kunnen.

De Rolfstone Nova Sport oordoppen zijn makkelijk te bedienen dankzij de touch knoppen. Zo hoef je niet steeds je telefoon erbij te pakken als je van nummer wilt wisselen of de telefoon op wilt nemen. Door bijvoorbeeld een keer te klikken pauzeer je het nummer, twee keer klikken is het volgende nummer en wanneer je het linker oordopje ingedrukt houdt, gaat het volume omlaag. De oordoppen hebben een IP64-certificering en kunnen dus tegen zweet en spatwater. Voor een in verhouding lage prijs krijg je loepzuiver geluid dankzij de extra bas functie.

2. Samsung Galaxy Buds+ voor iedere smartphone

De Samsung Galaxy Buds+ worden geleverd met verschillende maten wing- en eartips. Zo vind je altijd een maat die perfect past. Dit zorgt ervoor dat de oordopjes goed blijven zitten bij welke sport dan ook. De oordopjes hebben touch control, waarmee je gemakkelijk muziek aanzet of stopt zonder je telefoon erbij te pakken. Je kunt het zelfs personaliseren, zodat je nog makkelijker met je vinger bijvoorbeeld het volume aan kunt passen of de telefoon op kunt nemen. De oordoppen zijn voornamelijk geschikt voor binnen sporten of goed weer, omdat ze een lagere IP-certificering hebben.

Beschikbaar bij deze verkopers


Warning: getimagesize(https://image.coolblue.be/422x390/products/1360626): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/yxymejm30/domains/netfm.be/public_html/wp-content/plugins/affiliate-egg-custom/inc/functions.php on line 54

De oordopjes hebben een levensduur van 11 uur bij een volledig opgeladen accu. In de bijbehorende oplaadcase kun je de oordoppen een keer opladen, waardoor ze nog eens 11 uur meegaan. Zo heb je onderweg in totaal 22 uur aan muziek en geluid bij je. De oplaadcase zelf kun je opladen met een USB-C laadkabel of met een draadloze oplader. De lange levensduur van 11 uur zonder opladen is een groot voordeel van de Samsung Galaxy Buds+. Je geniet lang van je favoriete muziek zonder onderbrekingen om op te laden.

De oordoppen zijn niet alleen geschikt voor de Samsung Galaxy, maar werken ook met andere Android apparaten en zelfs met iPhones. Deze draadloze oordoppen geven spectaculair geluid en zijn makkelijk te verbinden met je smartphone. Welke telefoon je ook hebt, met deze oordoppen kun je altijd op hoge kwaliteit muziek luisteren tijdens het sporten.

3. JBL Endurance Dive met ingebouwde mp3-speler voor onder water

In tegenstelling tot de Samsung Galaxy Buds+ zijn de JBL Endurance Dive oordoppen extreem waterbestendig. Met een IPX7-certificering zijn ze zelfs geschikt om muziek onder water te luisteren. Geen bluetooth verbinding? Geen probleem. Deze oordoppen hebben een ingebouwde mp3-speler, waarmee je zelfs onder water muziek kunt luisteren. Boven water kun je de mp3-speler natuurlijk ook gewoon gebruiken voor als je je telefoon liever niet bij je wilt hebben tijdens het sporten.

Beschikbaar bij deze verkopers


Warning: getimagesize(https://image.coolblue.be/422x390/products/1376956): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/yxymejm30/domains/netfm.be/public_html/wp-content/plugins/affiliate-egg-custom/inc/functions.php on line 54

Met de JBL Endurance Dive oordopjes kun je 8 uur lang muziek luisteren en daarmee zijn ze geschikt voor vrijwel iedere sport. De oordopjes laden razendsnel op: na slechts tien minuten kun je ze weer een uur lang gebruiken. Als je er dus net voor het hardlopen achter komt dat je oordoppen niet opgeladen zijn, hoeft dat je niet tegen te houden. Na tien minuten wachten kun je alsnog je rondje rennen met fijne muziek in je oren.

De oordoppen zijn zo ontworpen dat ze niet uit je oren vallen en comfortabel zijn. De pasvorm is stevig en heeft een oorhaakontwerp. De stroom wordt automatisch uitgeschakeld wanneer je de oordopjes in- of uitdoet. De oordoppen zijn licht en ergonomisch dankzij de TwistLock- en FlexSoft-technologieën. Hiermee zijn de JBL Endurance Dive oordopjes comfortabel voor iedere sport, zelfs onder water.