Sinds december 2020 zijn AirPods Max de meest trendy, high-end, draadloze over-ear hoofdtelefoons van Apple. Ze hebben een actieve ruisonderdrukking, een transparantiemodus, adaptieve EQ, h1-chipfuncties en ruimtelijke audio. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een reeks kleuropties. Met zo’n kwalitatief hoogstaand product valt de AirPods Max altijd in positieve zin op onder nieuwe hoofdtelefoonmodellen.

Wil je de nieuwste, meest geavanceerde functies en de beste geluidskwaliteit niet missen? Dit hoeft niet met het geüpgradede model van AirPods Max. Qua functies, gebruikscomfort en prijs-kwaliteitverhouding steekt de AirPods Max met kop en schouder boven de concurrentie uit, waaronder de Bose Quiet Comfort 45 en de Sony WH-1000XM4.

Apple AirPods Max - Draadloze Bluetooth Koptelefoon - Grijs

Meer info
Apple AirPods Max biedt de perfecte combinatie van hoogwaardige audio en het moeiteloze gemak van Airpods. Via de noise cancelling dempt de koptelefoon alle storende geluiden uit de omgeving. Deze functie is perfect geschikt op drukke plekken, zoals in het openbaar vervoer of op kantoor. Met de...
€530,52

Het ontwerp van de Apple AirPods Max

Apple ontwierp de AirPods Max met ovale oorschelpen van geborsteld aluminium. Deze zijn bevestigd aan een retro-stijl U-vorm van een akoestische stof die geluid beter geleidt. Het ontwerp van de hoofdband zorgt ervoor dat het gewicht aan beide uiteinden gelijkmatig wordt verdeeld en de druk op het hoofd wordt verminderd. De armen zijn verstelbaar voor verschillende hoofdmaten.

Bovendien zul je het revolutionaire mechanisme waarderen. Het verdeelt de druk voor een perfecte balans, en elk oorkussen is ontworpen met akoestisch ontwikkeld geheugenschuim om een afdichting te creëren voor de ultieme geluidervaring. Dit zie je niet terug bij de Bose Quiet Comfort 45 en de Sony WH-1000XM4.

Apple Airpods Max Review

De AirPods Max zijn beschikbaar in vijf kleuren: zilver, grijs, blauw, roze en groen, allemaal met bijpassende oorschelpen. Aan keuze geen gebrek! Bovendien hebben de gekleurde AirPods Max-oorschelpen Digital Crown die nauwkeurige volumeregelingen biedt voor het afspelen en pauzeren van audio, het overslaan van nummers, het beantwoorden of beëindigen van telefoontjes en het activeren van Siri. Dat kom je bij de Bose Quiet Comfort 45 en de Sony WH-1000XM4 niet tegen.

IPhone HiFi Apple Music-functie

De AirPod Max heeft een ruimtelijke audio met Dolby Atmos en is ontworpen om een meeslepende, multidimensionale audio-ervaring te bieden, waarmee artiesten muziek kunnen mixen op een manier waardoor het klinkt alsof de noten van van alle kanten komen. Dergelijke audio filtert en past subtiel de frequenties aan die elk oor ontvangt om geluiden vrijwel overal in de ruimte te plaatsen voor een meeslepende luisterervaring.

De sensoren volgen de beweging van het hoofd van een persoon en de positie van het gekoppelde apparaat, vergelijken de bewegingsgegevens en herschikken het geluidsveld, zodat het verankerd blijft aan het apparaat, zelfs als het hoofd beweegt. Hierdoor ervaar je een geweldige actieve ruisonderdrukking in de omgeving en geniet je van de transparantiemodus. Koppel eenvoudig met andere Apple-apparaten voor optimaal gebruiksgemak.

Beschikbaar bij deze verkopers


Warning: getimagesize(https://image.coolblue.be/422x390/products/1514485): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/yxymejm30/domains/netfm.be/public_html/wp-content/plugins/affiliate-egg-custom/inc/functions.php on line 54

Warning: getimagesize(https://media.krefel.be/sys-master/products/8967054000158/33003781_01.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! in /home/yxymejm30/domains/netfm.be/public_html/wp-content/plugins/affiliate-egg-custom/inc/functions.php on line 54

De AirPods Max is uitgerust met een door Apple ontworpen dynamische driver van 40 mm, waardoor het je de beste geluidskwaliteit biedt. Je profiteert hierdoor van een diepe bas, nauwkeurige middentonen en heldere, zuivere hoogfrequente extensies. Het is ontworpen met een dubbele neodymium ringmagneetmotor en je ervaart een harmonische vervorming van minder dan 1 procent over het hoorbare bereik, zelfs bij maximaal volume.

Wat de AirPods Max echt uitzonderlijk maakt, zijn de twee Apple H1-chips die geluid van hoge kwaliteit leveren, dankzij de tien kernen die de computationele audiomogelijkheden aandrijven. Zodra je er een hebt gekocht, kun je genieten van de noise cancellingfunctie en dezelfde transparantiemodus, adaptieve EQ en ruimtelijke audiofuncties.

Apple AirPods Max

Hoge batterijcapaciteit

Een van de opvallende kenmerken die elke liefhebber van Pods enthousiast maakt, is de batterijcapaciteit. Wat is er nu beter dan een AirPods Max hebben die een batterijduur heeft van wel 20 uur, ook als noise cancelling is ingeschakeld en het volume op 50% is ingesteld? Zo luister je muziek, telefoneer je en kijk je films zonder onderbreking.

Met de geavanceerde smart case ultralow-power laad je bovendien snel op. Stel je voor dat vijf minuten opladen 1,5 uur luistertijd oplevert en het slechts 2 uur duurt om volledig op te laden! Dat is toch de droom van iedere muziekliefhebber?

De AirPods Max heeft een ledlicht aan de onderkant van de rechter oorschelp. Deze functie kan je helpen het laadniveau te bepalen wanneer je op de aan/uit-knop drukt, terwijl de AirPods Max wordt opgeladen. Bij meer dan 95 procent is het lampje groen, bij een lading lager dan 95 procent is het oranje. Als je op de knop op de AirPods Max drukt wanneer de hoofdtelefoon niet wordt opgeladen, wordt er een groen lampje weergegeven als de batterij meer dan 15 procent is, terwijl er een oranje lampje wordt weergegeven als de batterij minder dan 15 procent is opgeladen.

Geniet van de voordelen van de AirPods Max

De AirPods Max is gemakkelijk te synchroniseren en te koppelen aan je Apple-apparaten. Dit maakt het ideaal voor de iPhone-, iPad-, Mac- en Apple TV-gebruikers. Koop de AirPods Max voor de geheel nieuwe geavanceerde trendy functies, zoals device-switching, actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus. Kies uit je favoriete kleuren, een geweldig comfort en een optimale geluidservaring!

Apple AirPods Max - Draadloze Bluetooth Koptelefoon - Grijs

Meer info
Apple AirPods Max biedt de perfecte combinatie van hoogwaardige audio en het moeiteloze gemak van Airpods. Via de noise cancelling dempt de koptelefoon alle storende geluiden uit de omgeving. Deze functie is perfect geschikt op drukke plekken, zoals in het openbaar vervoer of op kantoor. Met de...
€530,52
Previous Article