Met een koptelefoon met microfoon bel je gemakkelijk handsfree. Fiets je net naar de supermarkt of ben je de was aan het opvouwen? Met een koptelefoon met microfoon kun je met iemand praten terwijl je tegelijkertijd je handen vrij hebt voor iets anders. Of je nou gezellig bij wilt kletsen met een vriend of een videovergadering hebt op kantoor. Met een koptelefoon met microfoon heb je uitstekend geluid en kunnen anderen jou goed horen.

Draadloze koptelefoons zorgen voor bewegingsvrijheid

Wil je vrij kunnen bewegen tijdens het bellen? De drie beste koptelefoons met microfoon zijn draadloos, zodat je makkelijk kunt bewegen tijdens het bellen. Terwijl je de was opvouwt hoef je geen rekening te houden met een snoer en loop je makkelijk even naar de kast. Ondertussen kun je zonder problemen gezellig verder kletsen. Klaar met bellen?

Je schakelt makkelijk terug naar je favoriete afspeellijst of podcast.
Met een goede over-ear koptelefoon hoor je zowel tijdens het bellen als tijdens het luisteren van muziek geluid met de beste kwaliteit. De koptelefoon gaat helemaal om je oren heen, waardoor het geluid van buitenaf tegengehouden wordt.

Je bent minder snel afgeleid en hoort je gesprekspartner helder in je oor. De beste keuze voor een koptelefoon met microfoon is dus een draadloos over-ear model. Zo hoor je je muziek of gesprekspartner zonder afleidingen van buitenaf en heb je alle bewegingsvrijheid.

De Philips TAPH805BK met akoestische echo-onderdrukking

De Philips TAPH805BK is een draadloze koptelefoon met noise cancelling. Deze techniek zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden worden omgezet in antigeluid, waardoor je deze niet langer hoort. De ruisonderdrukking schakel je gemakkelijk aan en uit door een tikje op de behuizing te geven. Je luistert muziek en voert gesprekken zonder afleiding.

Ben je onderweg? Dan zorgt de bewustzijnsmodus ervoor dat je geen ruis hoort, maar wel de geluiden op straat die belangrijk zijn voor je eigen veiligheid. De koptelefoon beschikt over een akoestische echo-onderdrukking die ervoor zorgt dat je altijd een heldere en ongestoorde verbinding hebt. Of je nu met een vriend belt of een videovergadering hebt, je hoort geen irritante echo meer. Zelf ervaar je het geluid ook zonder kwaliteitsverlies. De koptelefoon speelt geluid af met een hogere samplingfrequentie dan cd’s, wat zorgt voor fantastisch geluid.

Wanneer de ruisonderdrukking aan is, kun je 25 uur lang bellen of muziek luisteren. Wanneer je de functie uitschakelt gaat de koptelefoon wel 30 uur mee. Je laadt je koptelefoon met microfoon razendsnel op. Vijf minuten aan de lader en je kunt alweer 2 uur vooruit. En na 15 minuten? Na slechts een kwartier kun je 6 uur lang ongestoord bellen of muziek luisteren. De koptelefoon is volledig opgeladen na anderhalf uur aan de stroom.

De Sony WH-CH700N met tot wel 35 uur muziek zonder opladen

Beschikbaar bij deze verkopers


Warning: getimagesize(https://image.coolblue.be/422x390/products/1374727): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/yxymejm30/domains/netfm.be/public_html/wp-content/plugins/affiliate-egg-custom/inc/functions.php on line 54

De Sony WH-CH700N is een draadloze koptelefoon met noise cancelling. Omgevingsgeluiden worden gefilterd, waardoor je heerlijk muziek kunt luisteren zonder afleiding. In het vliegtuig hoor je de motor bijvoorbeeld minder goed en op straat worden de verkeersgeluiden gedempt. Je kunt deze functie aan- en uitzetten met de knopjes op de oorschelpen. De koptelefoon is draadloos en kan aan je toestel gekoppeld worden met bluetooth of NFC. Mocht je de koptelefoon toch met een snoer willen gebruiken, is dat ook geen probleem.

De batterij van de koptelefoon gaat lang mee. Je kunt maximaal 35 uur muziek afspelen of bellen bij een volle accu. Je laadt de accu snel weer op met een USB-kabel. De snellaadfunctie zorgt ervoor dat je na slechts 10 minuten laden alweer een uur kunt bellen of naar muziek kunt luisteren. Is je batterij leeg, maar heb je geen mogelijkheid om deze op te laden? Door de koptelefoon met snoer te koppelen aan je apparaat kun je ook zonder volle batterij genieten van goed geluid.

De ingebouwde microfoon maakt de koptelefoon ideaal voor bijvoorbeeld handsfree bellen of om via de spraakbesturing instructies aan je telefoon te geven. Zo hoef je je telefoon er niet steeds bij te pakken. Je bedient je muziek – net als de noise cancelling functie – met de knopjes op de oorschelpen. Om de koptelefoon netjes op te bergen, kun je de oorschelpen kantelen, zodat de koptelefoon plat kan liggen.

De Sennheiser HD 350BT met Smart Control app

Beschikbaar bij deze verkopers


Warning: getimagesize(https://image.coolblue.be/422x390/products/1352065): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/yxymejm30/domains/netfm.be/public_html/wp-content/plugins/affiliate-egg-custom/inc/functions.php on line 54

Warning: getimagesize(https://media.krefel.be/sys-master/products/8935416332318/33003336_1.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! in /home/yxymejm30/domains/netfm.be/public_html/wp-content/plugins/affiliate-egg-custom/inc/functions.php on line 54

De Sennheiser HD 350BT is een draadloze koptelefoon met een hoge geluidskwaliteit. Je hoort een diepe bas en veelzijdig geluid met dit model. Om gemakkelijk aanpassingen te doen, kun je de Sennheiser Smart Control app downloaden. Via een equalizer pas je de lage en hoge tonen aan naar jouw smaak. De koptelefoon is makkelijk mee te nemen, dankzij de inklapbare oorschelpen. Zo wordt je grote koptelefoon opeens compact en daarmee is het model ideaal voor onderweg.

De koptelefoon heeft een ingebouwde microfoon, waardoor je hem ook kunt gebruiken tijdens het bellen of voor spraakinteractie met je telefoon. De hoofdtelefoon heeft een speciale spraakassistentknop waarmee je direct met Google Assistant of Siri in contact bent. Zo hoef je je telefoon er niet iedere keer bij te pakken. Met de knoppen op de koptelefoon pas je gemakkelijk het volume aan of verander je van nummer. Ook kun je oproepen afhandelen met deze knoppen en hoef je niet je telefoon in je tas te zoeken.

Met een accu van 30 uur kun je urenlang naar je favoriete podcasts en afspeellijsten luisteren. Dus ook als je langer onderweg bent, heb je altijd geluid met deze koptelefoon. Opladen doe je met een USB-C oplaadkabel in ongeveer 2 uur. De koptelefoon heeft dus geen snellaadfunctie, maar met een batterij van 30 uur hoeft hij gelukkig niet vaak aan de oplader.